Kulturnatten Norrköping 2017

MER information på eventet ‘Eva Cederwall på Kulturnatten Norrköping 2017’, Facebook.

 

11-22.00 Utställning, mixed media inne i St Olai Kyrka.

‘Delar av liv’ är det gemensamma namnet för dessa verk. Pusselbitarna av bilder, text och akrylfärg skapar tillsammans mening, tydlighet och kanske skönhet. Betraktaren skapar sin egen historia att läsa i det ögonblick ögat möter canvasen.

14.30 Invigning av offentliga verket ‘Work in progress’ som kommer vara placerat på gaveln ut mot Kungsgatan, i Kulturkvarteret Hallarna på Tunnbindaregatan 37. Verket symboliserar den pågående processen för konstnärligt kreativa människor och kvarteret som är i ständig utveckling. Kom och bli inspirerad av de profilerade i verket, färgerna och energin och ta gärna en egen selfie till Instagram eller Facebook framför det!

15-17.00 Öppna ateljéer i Företagsateljéerna (17 ateljéer på plan 3), Hallarna på Tunnbindaregatan 37c. Se Evas och hens kollegors ateljéer och deras arbete. Ett bra tillfälle att investera i lokal konst på hög nivå! I ateljéerna huserar allt från grafiska designers, filmskapare, keramiker, skulptörer och skribenter -till perukmakare, konstnärer och fotografer.

19- 19.45 Eva skapar live art i sällskap av kvällens DJ Sofie Larsson som spelar skön musik med sting i. De i publiken som vill vara med och välja material till collaget  på tema ‘Inspiration’ som Eva gör under de 45 minuterna är varmt välkomna.

PRESS

Folkbladet: offentliga verket ‘Work in progress’ 8 juli 2017

Norrköpings tidningar: offentliga verket ‘Work in progress’ 11 juli 2017

Nerikes Allehanda: offentliga verket ‘Work in progress’ 22:a juli 2017

Flyer KN 2017 (3)

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s